Particulier

moederendochterEen goede gezondheid is een kostbaar bezit. Vanzelfsprekend  wilt u dat bezit zo goed mogelijk verzekeren.

Voor u is  keuzevrijheid heel belangrijk. Daarom selecteren wij zo veel mogelijk zorgverzekeraars die restitutiepolissen aanbieden.  Dat betekent dat u zelf kunt kiezen door welke arts u behandeld wilt worden.

Basisverzekering

De basisverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. Zorgverzekeraars moeten iedereen accepteren. Het basispakket en de premie zijn voor iedereen hetzelfde, ongeacht de leeftijd of de gezondheid. Wel kan de premie per verzekeraar verschillen. Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie.

Aanvullende- en Tandartsverzekeringen

Met een aanvullende verzekering kun u zich verzekeren voor kosten die niet in het basispakket van de ziektekosten verzekering zitten. Denk bijvoorbeeld aan een aanvullende verzekering voor de kosten van alternatieve geneeswijzen of voor de kosten van de tandarts voor mensen van achttien jaar en ouder. U hebt volop keuze: alle extra kosten goed verzekeren of alleen dát wat u nodig denkt te hebben. Tandartsvergoeding? Bij een kunstgebit niet nodig. Geen kinderwens? Dan geen bevallings- en kraamkosten. Kies dus uw zorgpakket op maat en betaal niet meer dan nodig.

Vraag vrijblijvend een offerte op