Volmacht

Ongebonden selectieve bemiddeling 
De samenwerking tussen Padmos Assurantien b.v., assurantietussenpersoon  en Padmos Assuradeuren b.v., gevolmachtigd agent behoort tot de categorie ‘ongebonden selectieve bemiddeling’. Dit wil zeggen: de assurantietussenpersoon is niet gebonden aan de gevolmachtigd agent en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: de assurantietussenpersoon plaatst het risico namelijk via de gevolmachtigd agent bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars

Voor de klant levert dat veel voordelen op.

  • Snelle polisafgifte door eigen bedrijf
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling door eigen afdeling
  • Alle zaken worden direct binnen het eigen bedrijf geregeld
  • Dus korte lijnen en snelle afstemming van uw verzekeringszaken

Wij behoren tot de ongebonden bemiddelaars. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid de producten van een aantal verzekeraars kunnen adviseren.

Van een aantal verzekeringsmaatschappijen hebben wij een volmacht. Die geven ons de bevoegdheid om in veel gevallen namens hen te handelen. Daardoor zijn wij onder meer bevoegd om zelfstandig nieuwe verzekeringen te accepteren en schades af te wikkelen. Voor u heeft dat heel wat voordelen. Denkt u maar eens aan de afwikkeling van schades. Omdat u direct zaken doet met Padmos Assurantiën is er sprake van korte lijnen, snelle actie en snelle uitkering van schades. Of aan verzekeringen. U kunt alle denkbare risico’s verzekeren. Of een polis geheel op maat laten snijden, zodat u niet voor dekkingen betaalt die u niet wilt.

Wij kunnen premies scherp uitonderhandelen.

Kijk voor meer info op: www.padmosassuradeuren.nl

 

images-1
images-22
download1

 

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Padmos Assuradeuren B.V. te Yerseke voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!

 

Ga naar de site van de NVGA