Wie zijn wij

 

Padmos Assurantiën b.v. is in 1966 opgericht als onafhankelijk assurantiekantoor voor particuliere en zakelijke verzekeringen, in het bijzonder gespecialiseerd in de visserij. Ons bedrijf is uniek doordat wij met korte lijnen werken en vlug bij schade ter plaatse kunnen zijn. Vanuit het schaal- en schelpdierendorp Yerseke verzorgen wij o.a. verzekerings-dekkingen voor de visserij, voor schepen, aansprakelijkheid, transport, inkomstenderving en andere disciplines.

Hoe goed de getroffen voorzorgsmaatregelen ook zijn, bedrijfsrisico’s zijn en blijven er altijd. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij de aangeboden risico’s onderbrengen bij diverse maatschappijen en bekijkenwij wat de beste oplossing is om de financiele risico’s af te dekken. Dit alles uiteraard tegen een aantrekkelijke premie.

Onze onafhankelijkheid wordt gewaarborgd door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van makelaars in Assurantien en Assurantie-adviseurs, en de Nederlandse Vereniging van gevolmachtigde Assurantiebedrijven.

 

Service hoog in het vaandel

Service staat bij Padmos Assurantien B.V. hoog in het vaandel en de clienten kunnen ons daarom altijd benaderen. Onze service bestaat uit direct persoonlijk contact en het meedenken met onze clienten, het aanbieden van goede dekkingen en een snelle schade-afwikkeling. Ook krijgt u snel uitsluitsel over de acceptatie van risico’s. Door het bieden van deze uitgebreide service is het bedrijf in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid. Veel van onze clienten doen zaken in het buitenland en bezitten daar vaak bedrijfsvestigingen. Hierop hebben wij ingespeeld door ook hier een uitgebreide dekking te verzorgen.

 


Wij leveren diensten zowel aan particulieren als aan zakelijke ondernemers
Door maatschappelijke veranderingen en wijzigingen in de Europese regelgeving is het nodig continu te innoveren. Dit geldt natuurlijk ook voor de schelpdierenbranche. Continu moet worden bekeken wat de effecten zijn op de bedrijfs-voering, zodat deze hierop kan worden aangppast Maar het is ook de moeite waard te bekijken welke kansen deze veranderingen bieden.

 

Up-to-date
Regelmatig wijzigen er allerlei regels op het gebied van ziektekosten, W.I.A., lijfrente, pensioenen, hypotheken enz. Wij houden onze vakkennis bij door het volgen van seminars en het behalen van Permanente Educatie punten. Wij informe-ren onze clienten tijdig over wat de wijzigingen voor hen betekenen en hoe ze hier het beste op kunnen inspelen. U kunt bij Padmos Assurantien b.v. altijd terecht voor al uw verzekeringen, maar ook voor vrijblijvend advies of een oriënterend gesprek