Pensioenen

Pensioen

“De tijd vliegt voorbij” is een uitspraak die je bijna dagelijks hoort. En inderdaad, de tijd vliegt zo hard voorbij, dat het zover is,voordat je het weet: de pensioendatum komt eraan. Daarom is het dan ook erg belangrijk om ruim op tijd stil te staan bij de vraag wat u later wilt, zodat er tijd genoeg is om uw pensioen te regelen op de manier die u zelf wilt.  Padmos Pensioenadvies wil hierover graag met u in gesprek.

Werkwijze
DSC04508Een goed pensioenadvies begint met het inventariseren van uw wensen en uw mogelijkheden. Hierbij zullen we de nodige vragen aan u stellen. We vragen u dan ook om van te voren alvast goed na te denken over wat u later precies wilt. Dit kan bijvoorbeeld zijn eerder stoppen met werken, maar ook het maken van een wereldreis of het kopen van een boot. Maar naast het “later” is ook het “nu” van belang: denk maar aan het risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden. Ook hier zal aandacht aan worden besteed. Nadat de inventarisatie is afgerond zal voor u een pensioenadvies worden gemaakt. Samen met onze adviseur bekijkt u dan welke oplossing het beste bij uw situatie past, rekening houdend met uw wensen, uw mogelijkheden en uw gevoel bij bepaalde zaken. Een pensioenadvies is immers altijd maatwerk bij Padmos Pensioenadvies.

 

Fiscaliteit129649817_d650b14e7f

Uiteraard houden we in ons advies rekening met de wettelijke en fiscale regelgeving.  Naast het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden (belastingvoordeel) hoort ook  het rekening houden met de verhoging van de AOW-leeftijd en de pensioenleeftijd voor werknemerspensioenen. Het gaat er immers om wat in uw situatie de beste oplossing is rekenin houdend met uw wensen en uw mogelijkheden. Met Padmos Pensioenadvies – als uw persoonlijke financiele expert – kunt er van op aan dat u een goed doordacht advies krijgt, waarbij optimaal rekening wordt gehouden met uw unieke persoonlijke omstandigheden.

 

Erkend pensioenadviseur
Padmos Pensioenadvies staat voor kwaliteit en neemt alleen genoegen met het beste. Niet
voor niets hebben wij erkende pensioenadviseurs in dienst, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Maak ook gebruik van onze kennis en neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek.

 

Persoonlijk advies
Wilt u meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.  Bel naar 0113 – 57 14 50, stuur een email naar pensioen@padmosverzekeringen.nl of reageer via het contactformulier

Laat ons uw wensen en behoeften inventariseren  dan geven wij u een maatwerk advies.