Ongeval c.q. kosten

Als u door een ongeval zwaar lichamelijk letsel oploopt, heeft dat een enorme impact op uw leven. Om nog optimaal te kunnen functioneren, moet u misschien kostbare uitgaven doen.
Na een ongeval vaak hoge kostenAls u door een ongeluk invalide wordt, wilt u toch zo prettig mogelijk doorleven. Dat kan vaak met een aangepaste woning en een aangepaste auto. Ook specifieke revalidatie kan uw mogelijkheden vergroten en zorgen voor minder pijn. Al deze verbeteringen gaan echter gepaard met hoge kosten. Voor een groot gedeelte draait u daar zelf voor op. Heeft u daar het geld voor? Ook als uw inkomen lager is geworden vanwege arbeidsongeschiktheid?Financiële zekerheid
Als u door het ongeval arbeidsongeschikt raakt, krijgt u vrijwel zeker te maken met inkomensachteruitgang. De eerste periode is financieel nog wel te overzien, maar na een paar jaar is de daling behoorlijk groot. Omdat u na een ongeval juist voor hoge kosten kunt komen te staan, is financiële zekerheid belangrijker dan ooit. Een ongevallenverzekering biedt dan uitkomst.

Keuzemogelijkheden
Met een ongevallenverzekering kunt u het risico van invaliditeit verzekeren, maar ook het gezinsinkomen beschermen voor het geval u komt te overlijden. Ook voor extra kosten voor medische hulp is er eventueel een dekking. U bepaalt zelf wat u verzekert en voor welk bedrag.

Aansluiting op andere polissen
Neem contact op met ons kantoor voor advies over de ongevallenverzekering. Wij bespreken wat u nodig heeft en gaan hoe de dekking aansluit op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, uw zorgverzekering en uw woonlastenverzekering.

(12-03-2013)

Comments are closed.